Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Βρες τους καλύτερους Επαγγελματίες για να
ανακαινίσεις τον χώρο σου

Τι πρέπει να διασφαλίζει μια υδραυλική εγκατάσταση;
 • Την επάρκεια τροφοδότησης
 • Την αποφυγή διαρροών
 • Την αποφυγή υψηλών θορύβων
 • Την αποφυγή κραδασμών
 • Την καλή ποιότητα νερού
 • Την προστασία από διαβρώσεις
 • Την παραλαβή συστολοδιαστολών
Πού οφείλεται το υδραυλικό πλήγμα και τι μπορεί να προκαλέσει; Ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης του;

Το υδραυλικό πλήγμα οφείλεται στο απότομο σταμάτημα του αντλητικού συγκροτήματος ή στο απότομο κλείσιμο μίας δικλείδας ή στην εκκίνηση των αντλιών. Το υδραυλικό πλήγμα μπορεί να προκαλέσει υπερπίεση. Αυτή η υπερπίεση, μπορεί να υπερβεί την πίεση λειτουργίας στην οποία αντέχει το υλικό, από το οποίο είναι κατασκευασμένος ο αγωγός, ή οι συνδέσεις ή τα εξαρτήματα. Το αποτέλεσμα είναι θραύσεις, διαρροές ή ελάττωση της πίεσης, η οποία όταν είναι χαμηλή μπορεί να δημιουργήσει σπηλαίωση και έκλυση αερίων. Η αναρρόφηση αυτών των αερίων μπορεί να αυξήσει επικίνδυνα την υπερπίεση την στιγμή της επιστροφής του κύματος.

Το υδραυλικό πλήγμα μπορεί να αντιμετωπιστεί με αντιπληγματικές συσκευές, όπως δεξαμενές αέρος (δοχεία διαστολής), δεξαμενές υπερχείλισης ή αντιπληγματικές βαλβίδες, ομαλή εκκίνηση και παύση των αντλιών.

Τι πρέπει να κάνω όταν θα απουσιάσω πολύ καιρό από το διαμέρισμά μου;

Πρέπει να κλείσετε το γενικό διακόπτη της ύδρευσης και να ανοίξετε το ζεστό νερό με σκοπό την ανακούφιση του δικτύου.

Τι πρέπει να κάνω όταν έχει παγωνιά;

Προκειμένου να μην παγώσει το νερό στις σωλήνες και προκαλέσει θραύση των σωληνώσεων πρέπει ή να αδειάσετε το δίκτυο ή να αφήσετε μια βρύση του ζεστού νερού να τρέχει λίγο.

Τι πρέπει να κάνω όταν έχω ηλιακό και πρόκειται να λείψω για διακοπές;

Για να μην δημιουργηθεί υπερθέρμανση των συλλεκτών από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και έτσι να έχουμε συνεχή εκτόνωση νερού από την βαλβίδα ασφαλείας του ηλιακού κρίνεται σκόπιμο να καλύπτετε τους συλλέκτες ώστε να εμποδίσετε την θέρμανση τους.

Ποιοι είναι οι κανόνες ασφαλείας του χώρου του λεβητοστασίου;
 • Να διαθέτει επαρκή αερισμό (φυσικό ή τεχνητό).
 • Να διατηρείται ο χώρος του καθαρός.
 • Να υπάρχει εύκολη πρόσβαση σ’ αυτόν και να μην χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αντικειμένων και κυρίως εύφλεκτων υλικών.
 • Να είναι μονίμως εφοδιασμένος με τους κατάλληλους πυροσβεστήρες, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο κατάλληλος συνεργάτης

Το πιο σημαντικό βήμα για την σωστή ανακαίνιση, είναι η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη. Η εταιρεία GSEmporiki αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της ανακαίνισης και εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα, στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς. Η πολυετής εμπειρία των συνεργατών της πάνω στην μελέτη, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση μίας ανακαίνισης, είναι χαρακτηριστικά που θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συνέπεια στον χρόνο.

Η ομάδα της GSEmporiki απαρτίζεται, εκτός των άλλων, από μηχανικό, αρχιτέκτονα, διακοσμήτρια, εργοδηγό καθώς και από διάφορα συνεργεία. Όλοι οι παραπάνω συνεργάτες, διαθέτουν άρτια εκπαίδευση και επαγγελματισμό, στοιχεία που εγγυώνται την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου: από μια απλή ανακαίνιση που μπορεί να περιλαμβάνει μικρές αλλαγές, ως και τις ριζικές ανακαινίσεις, που αποτελούνται από πολυσύνθετες και δύσκολες εργασίες. Επίσης, η εταιρία, διαθέτει δικό της εκθεσιακό χώρο, με μια μεγάλη ποικιλία σύγχρονων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, η χρήση των οποίων διασφαλίζει το μέγιστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα! Στις δραστηριότητες της GK CONSTRUCTIONS εντάσσεται η εξωτερική καθώς και η εσωτερική αναμόρφωση μιας κατοικίας.

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

 

Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας κάθε απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει η εταιρεία μας. Παρακάτω, θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας καθώς και ενδεικτικές φωτογραφίες από υδραυλικές εγκαταστάσεις που έχουμε κάνει ανά περίοδο. Οι υδραυλικοί μας, ειδικεύονται στις:

 • Υδραυλικές εγκαταστάσεις
 • Εγκαταστάσεις θέρμανσης
 • Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
 • Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης
 • Ανακαινίσεις μπάνιου

 

Επίσης αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές και αντικαταστάσεις στις παραπάνω εργασίες. Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις, με γνώμονα την οικονομία και την οικολογική συμπεριφορά, μεγάλο τμήμα του κύκλου εργασιών μας αποτελούν πλέον τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας με χρήση ηλιακής ακτινοβολίας όπως εγκαταστάσεις ηλιοθερμίας και κλασικών ηλιακών θερμοσιφώνων.

Κατασκευάζουμε πάνω από 20 χρόνια!

Με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands, σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε!

Σχετικά Άρθρα

Πότε να καλέσετε υδραυλικό

Πότε να καλέσετε υδραυλικό

Όσο γρηγορότερα καλέσετε υδραυλικό τόσο μικρότερη η ζημιά Εάν στάζει το ντούς, μία ή και περισσότερες βρύσες έχουν διαροή ,ένα καζανάκι τρέχει ή υπάρχει καποια άλλη μικρή βλάβη στα υδραυλικά του σπιτίου ή του εργασιακού μας χώρου, αυτό που πολλοί από μας εμάς κάνουμε...

Διαβάστε Περισσότερα
Φυσικό αέριο: Ποια τα οφέλη και πώς θα συνδεθώ;

Φυσικό αέριο: Ποια τα οφέλη και πώς θα συνδεθώ;

Το φθινόπωρο είναι εδώ και τα πρώτα τσουχτερά κρύα βρίσκονται προ των πυλών. Είναι λογικό λοιπόν μπροστά στον ερχομό ενός “χειμώνα κρίσης”, η θέρμανση να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του χειμερινού προϋπολογισμoύ για κάθε νοικοκυριό. Εάν ψάχνεις μια...

Διαβάστε Περισσότερα
Λέβητας φυσικού αερίου: Συνδύασε οικονομία και ασφάλεια!

Λέβητας φυσικού αερίου: Συνδύασε οικονομία και ασφάλεια!

Ο λέβητας φυσικού αερίου σού έχει λύσει τα χέρια; Είσαι από τους τυχερούς που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση του; Τότε σίγουρα γνωρίζεις πόσο οικονομικός και αποτελεσματικός είναι. Ξέρεις όμως τι πρέπει να κάνεις για να είναι και ασφαλής; Το...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ 2018

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΕΡΙΟΥ 2018

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 2018

About Company

Η εταιρεία μας διαθέτει 20ετή εμπειρία στον τομέα της ανακαίνισης και της θέρμανσης και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Όλες οι δράσεις βασίζονται στη διαχρονική αξία: Όσο πιό ουσιαστικά επικεντρωνόμαστε στην επιτυχία των πελατών μας, τόσο πιο επιτυχημένοι γινόμαστε και εμείς.

Επικοινωνία

Γραμματεία

}

Ωρες Λειτουργίας

Δ-Π: 9am - 3pm
Σ-Κ: Κλειστά

v

Κλήση SOS

Τοποθεσία

GSEmporiki