Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Βρες τους καλύτερους Επαγγελματίες στην
Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Τί χρήσεις έχει το φυσικό αέριο;

Είναι γεγονός ότι με την εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου θα εξασφαλίσεις όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα. Ένα ακόμα όμως πολύ θετικό στοιχείο που συνοδεύει τη σύνδεση του χώρου σου με φυσικό αέριο είναι η ποικιλία που υπάρχει στους τρόπους χρήσης του.

Έτσι πρέπει να ξέρεις ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το φυσικό αέριο για θέρμανση, για μαγείρεμα στην εστία της κουζίνας, για ζεστό νερό αλλά και για τις ανάγκες κλιματισμού.

Τί πλεονεκτήματα προσφέρει η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Το φυσικό αέριο έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια καθώς όλο και περισσότερος κόσμος προχωράει στη σύνδεση φυσικού αερίου. Αυτό συμβαίνει γιατί η χρήση του εξασφαλίζει πολλά πλεονεκτήματα όπως:

Εξοικονόμηση χρημάτων

Το φυσικό αέριο είναι από τα οικονομικότερα καύσιμα που μπορεί να βρει κανείς. Έρευνες δείχνουν ότι έπειτα από την εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου τα έξοδα θέρμανσης μειώνονται έως 44% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγείρεμα και το ζεστό νερό, η μείωση φτάνει το 70%.

Παράλληλα, εφόσον διαθέτεις αυτόνομη θέρμανση θα πληρώνεις μόνο το ποσό που αντιστοιχεί σε ότι έχεις καταναλώσει. Γίνεται εύκολα κατανοητό, λοιπόν, ότι η εγκατάσταση φυσικού αερίου θα σου εξοικονομήσει πολλά χρήματα από τον μηνιαίο προϋπολογισμό του σπιτιού σου.

Ευκολία & Λειτουργικότητα

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου είτε γίνεται σε ολόκληρη την πολυκατοικία, είτε σε διαμέρισμα είτε σε μονοκατοικία, δεν απαιτεί ανεφοδιασμό καυσίμων. Από τη στιγμή που το φυσικό αέριο θα συνδεθεί με το χώρο σου είναι διαθέσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή και αυτό είναι κάτι που θα σε διευκολύνει πολύ.

Ακόμη, μεγάλη ευκολία αποτελεί και η δυνατότητα αυτόνομης θέρμανσης που σου παρέχει, ενώ πολύ πρακτική θα σου φανεί η δυνατότητα να αυξομειώνεις την ένταση στις εστίες της κουζίνας ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Το φυσικό αέριο αποτελεί το πιο καθαρό καύσιμο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Είναι το λιγότερο επιβλαβές γα την ατμόσφαιρα καθώς κατά την διαδικασία της καύσης δεν παράγει ενώσεις και στοιχεία που μολύνουν την ατμόσφαιρα.

Επίσης, συμβάλει στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και ακόμη δεν περιέχει βλαβερές ενώσεις θείου που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα και οδηγούν στο φαινόμενο της όξινης βροχής.

Ασφαλές Καύσιμο

Από τα βασικότερα πλεονεκτήματα στην εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου, είναι ότι δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και αν για τον οποιονδήποτε λόγο απελευθερωθεί στον αέρα μπορεί να απομακρυνθεί άμεσα. Ακόμη οι τεχνικές προδιαγραφές που εφαρμόζονται από την Ευρωπαική Ένωση εξασφαλίζουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.

Μεγαλύτερη διάρκεια

Το φυσικό αέριο δεν παράγει τέφρα ή άλλα κατάλοιπα κατά την καύση του και έτσι με σωστή συντήρηση είναι πολύ πιο εύκολο, συγκριτικά με άλλα συστήματα, να διατηρήσεις σε καλή κατάσταση της συσκευές διαχείρισής του.

Που μπορεί να εγκατασταθεί το φυσικό αέριο;

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου γίνεται σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμείς. Ακόμα και αν μένεις σε πολυκατοικία, δεν χρειάζεται πλέον να πάρεις την έγκριση των υπόλοιπων ενοίκων. Επιπλέον υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι νέοι λέβητες αερίου είναι η μοναδική λύση για αυτόνομη θέρμανση σε ένα σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα οι επαγγελματίες μας στην εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου, αναλαμβάνουν εύκολα και γρήγορα τα εξής:

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα
Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία
Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε μονοκατοικία
Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε επαγγελματικό χώρο

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για σύνδεση με φυσικό αέριο;

Η εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι μια διαδικασία που μπορεί να αναλάβει εύκολα ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας χωρίς να υποστείς μεγάλη ταλαιπωρία. Ανάλογα με το χώρο που θες να γίνει η εγκατάσταση είναι πιθανό να χρειαστούν επιπλέον εργασίες.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Πολυκατοικία

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία, μπορεί να γίνει με την μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας και είναι μία σχετικά απλή διαδικασία. Σε πρώτη φάση, γίνεται σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου και τοποθετείται μετρητής. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται αντικατάσταση πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου.

Έπειτα γίνονται οι εσωτερικές εγκαταστάσεις ανάλογα με τις χρήσεις που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν χρειάζεται να γίνει αλλαγή των σωληνώσεων νερού για την θέρμανση των σωμάτων του καλοριφέρ ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου που αφορά την κεντρική θέρμανση. Τέλος, αφαιρείται η δεξαμενή πετρελαίου καθώς δεν εξυπηρετεί πλέον κάποιο σκοπό.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Διαμέρισμα

Για να γίνει αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου σε ένα διαμέρισμα, πραγματοποιείται τοποθέτηση ατομικού λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου στο σπίτι. Η παροχή του φυσικού αερίου στο διαμέρισμα, γίνεται με εξωτερικές σωληνώσεις που συνδέουν τον μετρητή με τον ατομικό λέβητα.

Έτσι, επιτυγχάνεται η αυτόνομη θέρμανση του διαμερίσματος και ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει όλα τα οφέλη που μπορεί να του προσφέρει η τοποθέτηση φυσικού αερίου.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Μονοκατοικία

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου σε μονοκατοικία, πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και η τοποθέτηση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία.

Από την στιγμή που διαθέτει η μονοκατοικία ήδη σύστημα θέρμανσης με λέβητα πετρελαίου, αρκεί η αντικατάστασή του με καυστήρα φυσικού αερίου. Ακόμη, για να απολαμβάνεις τα μέγιστα οφέλη που προσφέρουν τα νέα συστήματα θέρμανσης μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης και θέρμανσης, ανάλογα με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Πόσο στοιχίζει η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Η εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα. Για να μπορείς να επωφελήσαι όμως από αυτά και να διατηρείς σε καλή κατάσταση το σύστημά σου, η συντήρηση λέβητα φυσικού αερίου είναι απαραίτητη τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες που γίνονται κατά τη συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου είναι:

  • Ρύθμιση καυστήρα αερίου
  • Έλεγχος στεγανότητας δικτύων και καμινάδας
  • Μετρήσεις καυστήρα φυσικού αερίου
  • Καθαρισμός λέβητα αερίου
  • Έλεγχος διαρροών καυσίμου
  • Ρύθμιση αναλογίας αέρα και καυσίμου
  • Έλεγχος συστήματος ανίχνευσης αερίου
  • Έλεγχος κυκλοφορητών
  • Έλεγχος και αντικατάσταση μπεκ καυστήρα
Πόσο στοιχίζει η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς που θα σου εξασφαλίσουν άμεσα την εγκατάσταση φυσικού αερίου στις πιο προσιτές τιμές. Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες για κάθε εργασία που εξυπηρετούν και έτσι βεβαιωνόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σου.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ. Πάρε προσφορές άμεσα για το κόστος εγκατάστασης φυσικού αερίου και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα!

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

 

Η εγκατασταση φυσικου αεριου είναι ο βασικός τομέας δραστηριότητας της εταιρείας μας. Η gsemporiki έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες εργασίες για εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικίες ή διαμερίσματα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου τις αιτήσεις για σύνδεση με το φυσικό αέριο, την μελέτη και την εγκατάσταση του δικτύου και την παράδοση του σε πλήρη λειτουργία.

Φυσικό αέριο σε πολυκατοικίες

Εξοικονομήστε 30% από το κόστος κατανάλωσης επιλέγοντας τη σύγχρονη και καθαρή λύση του φυσικού αερίου με την εγγύηση της!

Φυσικό αέριο σε διαμέρισμα

Βάλτε φυσικό αέριο στο διαμέρισμα σας με την και αποκτήστε πλήρη αυτονομία, απόλυτο έλεγχο και εξοικονόμηση κόστους κατανάλωσης!

Κατασκευάζουμε πάνω από 20 χρόνια!

Με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands, σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε!

Σχετικά Άρθρα

Πότε να καλέσετε υδραυλικό

Πότε να καλέσετε υδραυλικό

Όσο γρηγορότερα καλέσετε υδραυλικό τόσο μικρότερη η ζημιά Εάν στάζει το ντούς, μία ή και περισσότερες βρύσες έχουν διαροή ,ένα καζανάκι τρέχει ή υπάρχει καποια άλλη μικρή βλάβη στα υδραυλικά του σπιτίου ή του εργασιακού μας χώρου, αυτό που πολλοί από μας εμάς κάνουμε...

Διαβάστε Περισσότερα
Φυσικό αέριο: Ποια τα οφέλη και πώς θα συνδεθώ;

Φυσικό αέριο: Ποια τα οφέλη και πώς θα συνδεθώ;

Το φθινόπωρο είναι εδώ και τα πρώτα τσουχτερά κρύα βρίσκονται προ των πυλών. Είναι λογικό λοιπόν μπροστά στον ερχομό ενός “χειμώνα κρίσης”, η θέρμανση να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του χειμερινού προϋπολογισμoύ για κάθε νοικοκυριό. Εάν ψάχνεις μια...

Διαβάστε Περισσότερα
Λέβητας φυσικού αερίου: Συνδύασε οικονομία και ασφάλεια!

Λέβητας φυσικού αερίου: Συνδύασε οικονομία και ασφάλεια!

Ο λέβητας φυσικού αερίου σού έχει λύσει τα χέρια; Είσαι από τους τυχερούς που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση του; Τότε σίγουρα γνωρίζεις πόσο οικονομικός και αποτελεσματικός είναι. Ξέρεις όμως τι πρέπει να κάνεις για να είναι και ασφαλής; Το...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ 2018

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΕΡΙΟΥ 2018

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 2018

About Company

Η εταιρεία μας διαθέτει 20ετή εμπειρία στον τομέα της ανακαίνισης και της θέρμανσης και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Όλες οι δράσεις βασίζονται στη διαχρονική αξία: Όσο πιό ουσιαστικά επικεντρωνόμαστε στην επιτυχία των πελατών μας, τόσο πιο επιτυχημένοι γινόμαστε και εμείς.

Επικοινωνία

Γραμματεία

}

Ωρες Λειτουργίας

Δ-Π: 9am - 3pm
Σ-Κ: Κλειστά

v

Κλήση SOS

Τοποθεσία

GSEmporiki