Ανακαινίσεις Εσωτερικών & Εξωτερικών χώρων

Βρες τους καλύτερους Επαγγελματίες για να
ανακαινίσεις τον χώρο σου

Εξωτερική ανακαίνιση

Η εξωτερική ανακαίνιση ενός χώρου στοχεύει τόσο στην ενεργειακή αναβάθμιση του, προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες θέρμανσης και ψύξης (γεγονός που θα συμβάλει στην μείωση της οικολογικής ρύπανσης), όσο και στην αισθητική του αναβάθμιση. Μπορεί να περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 • Την επισκευή και το σοβάτισμα των εξωτερικών μερών του κτιρίου
 • Τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου
 • Την αντικατάσταση των κουφωμάτων
 • Την εξωτερική θερμοπρόσωψη
 • Την θερμομόνωση και την επισκευή της ταράτσας
 • Αναμόρφωση του κήπου
Εσωτερική ανακαίνιση

Στην εσωτερική ανανέωση ενός σπιτιού, παίζει καθοριστικό ρόλο η εμπειρία του διακοσμητή, ο οποίος ανάλογα με το μέγεθος των δωματίων και τον φωτισμό, θα δώσει τις αντίστοιχες προτάσεις για τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και για τα έπιπλα που θα τοποθετηθούν σε κάθε δωμάτιο.
Τα στάδια της εσωτερικής ανακαίνισης είναι τα ακόλουθα:

 • Αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις τοιχίων. (Σε περίπτωση που το κτίριο είναι αρκετά παλιό θέλει ιδιαίτερη μελέτη ούτως ώστε να μην επηρεασθεί η στατικότητα του κτιρίου)
 • Αποξήλωση των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
 • Αποξήλωση του μπάνιου, της κουζίνας, των ντουλαπών, των δαπέδων, των εσωτερικών κουφωμάτων και των μεσόπορτών
 • Αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων
 • Τοποθέτηση νέας υδραυλικής εγκατάστασης
 • Τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
 • Αναβάθμιση εσωτερικής θερμομόνωσης
 • Τοποθέτηση δαπέδων
 • Τοποθέτηση των επίπλων της κουζίνας και του λουτρού
 • Ολική ανακαίνιση των υπνοδωματίων και του σαλονιού
 • Ελαιοχρωματισμός και τοποθέτηση ταπετσαριών
Πλεονεκτήματα ανακαίνισης

Τα πλεονεκτήματα μιας ανακαίνισης, είναι πολύπλευρα:

 • Αποτελεί την οικονομικότερη λύση αναβάθμισης ενός χώρου σε σύγκριση με την απόκτηση ενός νέου οικήματος.
 • Δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε το ακριβές budget που θέλουμε να δαπανήσουμε
 • Μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες αλλαγές, τις οποίες έχουμε εμείς σχεδιάσει, ούτως ώστε να βελτιώσουμε λειτουργικά και αισθητικά τον χώρο μας
 • Πορευόμαστε σύμφωνα με το δικό μας χρονοδιάγραμμα, χωρίς να χρειάζεται να εξαρτόμαστε χρονικά από άλλους
Σωστή εκπόνηση της μελέτης και του σχεδιασμού

Η εταιρεία GSEmporiki, έχοντας το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, μπορεί να δώσει τις βέλτιστες ¨βάσεις¨ που αφορούν στην ανακαίνιση του χώρου σας.

Kατάλληλη επιλογή προϊόντων

Η χρήση των άριστων ποιοτικά υλικών τα οποία εκτίθενται σε ιδιόκτητο χώρο της εταιρίας, διασφαλίζουν την λειτουργικότητα του χώρου σας, την μακροζωία της ανακαίνισης σας και έχουν την μεγαλύτερη εξασφάλιση ποιότητας-τιμής

Καταρτισμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης

Η εταιρεία συνεχίζει να βρίσκεται κοντά σας ακόμα και μετά το πέρας ενός έργου, ούτως ώστε να καλύψει τις οποιεσδήποτε ανάγκες που μπορεί να προκύψουν μελλοντικά.

Ο κατάλληλος συνεργάτης

Το πιο σημαντικό βήμα για την σωστή ανακαίνιση, είναι η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη. Η εταιρεία GSEmporiki αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της ανακαίνισης και εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα, στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς. Η πολυετής εμπειρία των συνεργατών της πάνω στην μελέτη, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση μίας ανακαίνισης, είναι χαρακτηριστικά που θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συνέπεια στον χρόνο.

Η ομάδα της GSEmporiki απαρτίζεται, εκτός των άλλων, από μηχανικό, αρχιτέκτονα, διακοσμήτρια, εργοδηγό καθώς και από διάφορα συνεργεία. Όλοι οι παραπάνω συνεργάτες, διαθέτουν άρτια εκπαίδευση και επαγγελματισμό, στοιχεία που εγγυώνται την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου: από μια απλή ανακαίνιση που μπορεί να περιλαμβάνει μικρές αλλαγές, ως και τις ριζικές ανακαινίσεις, που αποτελούνται από πολυσύνθετες και δύσκολες εργασίες. Επίσης, η εταιρία, διαθέτει δικό της εκθεσιακό χώρο, με μια μεγάλη ποικιλία σύγχρονων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, η χρήση των οποίων διασφαλίζει το μέγιστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα! Στις δραστηριότητες της GK CONSTRUCTIONS εντάσσεται η εξωτερική καθώς και η εσωτερική αναμόρφωση μιας κατοικίας.

Ανακαινίσεις Εσωτερικών & Εξωτερικών χώρων

 

Η GSEmporiki παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους υπεύθυνα, γρήγορα και με το καλύτερο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του ειδικευμένου προσωπικού μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά την ανακαίνιση του εξωτερικού σας χώρου. Μια εταιρεία με σύγχρονο επαγγελματικό προφίλ και κατάλληλους ανθρώπους που θα αναλάβουν να μελετήσουν, να σχεδιάσουν και να σας προτείνουν τις πιο κατάλληλες εφαρμογές προσαρμοσμένες στον δικό σας χώρο με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η ανακαίνιση ενός χώρου γίνεται για αισθητικούς λόγους αλλά και για τη συντήρηση του κτιρίου. H ανακαίνιση συνήθως περιλαμβάνει:

 • Επισκευή μερεμετιών.
 • Αντικατάσταση ή επισκευή μπαλκονιών.
 • Χρωματισμούς.
 • Υδραυλικές εργασίες παροχών ύδρευσης και αποχέτευσης.
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες.
 • Κατασκευή τοίχων ή δαπέδων με πέτρα.
 • Μονώσεις ταρατσών.
 • Κτισίματα.

 

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε κάτι μοναδικό σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τις δικές σας επιθυμίες και να συνδυάζουμε πάντοτε την λειτουργικότητα του χώρου αλλά και την υψηλή αισθητική του.

Ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων

Η εταιρία μας, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά, αναλαμβάνει την ανακαίνιση και διακόσμηση τόσο ιδιωτικών όσο και επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων. Η εμπειρία μας περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανακαίνιση επώνυμων καταστημάτων και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Βάση του κάθε έργου μας είναι η αρχική μελέτη του χώρου και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, τον οποίο ακολουθεί η επιλογή των υλικών και η κατασκευή από τα έμπειρα συνεργεία μας!

Ανακαινίσεις εξωτερικών χώρων

Οι εξωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων συνήθως είναι και οι πιο σημαντικοί καθώς τις περισσότερες φορές πρόκειτε για τον χώρο εξυπηρέτησης και υποδοχής των πελάτών άρα και ο πιο σημαντικός. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε πάρκα, πισίνες, εξωτερικές σάλες εστιατορίων, εξωτερικά μπάρ, διαδρόμους πρόσβασης, εξωτερικούς χώρους ξενοδοχείων και άλλα πολλά.

Κατασκευάζουμε πάνω από 20 χρόνια!

Με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands, σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε!

Σχετικά Άρθρα

Πότε να καλέσετε υδραυλικό

Πότε να καλέσετε υδραυλικό

Όσο γρηγορότερα καλέσετε υδραυλικό τόσο μικρότερη η ζημιά Εάν στάζει το ντούς, μία ή και περισσότερες βρύσες έχουν διαροή ,ένα καζανάκι τρέχει ή υπάρχει καποια άλλη μικρή βλάβη στα υδραυλικά του σπιτίου ή του εργασιακού μας χώρου, αυτό που πολλοί από μας εμάς κάνουμε...

Διαβάστε Περισσότερα
Φυσικό αέριο: Ποια τα οφέλη και πώς θα συνδεθώ;

Φυσικό αέριο: Ποια τα οφέλη και πώς θα συνδεθώ;

Το φθινόπωρο είναι εδώ και τα πρώτα τσουχτερά κρύα βρίσκονται προ των πυλών. Είναι λογικό λοιπόν μπροστά στον ερχομό ενός “χειμώνα κρίσης”, η θέρμανση να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του χειμερινού προϋπολογισμoύ για κάθε νοικοκυριό. Εάν ψάχνεις μια...

Διαβάστε Περισσότερα
Λέβητας φυσικού αερίου: Συνδύασε οικονομία και ασφάλεια!

Λέβητας φυσικού αερίου: Συνδύασε οικονομία και ασφάλεια!

Ο λέβητας φυσικού αερίου σού έχει λύσει τα χέρια; Είσαι από τους τυχερούς που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση του; Τότε σίγουρα γνωρίζεις πόσο οικονομικός και αποτελεσματικός είναι. Ξέρεις όμως τι πρέπει να κάνεις για να είναι και ασφαλής; Το...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ 2018

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΕΡΙΟΥ 2018

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 2018

About Company

Η εταιρεία μας διαθέτει 20ετή εμπειρία στον τομέα της ανακαίνισης και της θέρμανσης και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Όλες οι δράσεις βασίζονται στη διαχρονική αξία: Όσο πιό ουσιαστικά επικεντρωνόμαστε στην επιτυχία των πελατών μας, τόσο πιο επιτυχημένοι γινόμαστε και εμείς.

Επικοινωνία

Γραμματεία

}

Ωρες Λειτουργίας

Δ-Π: 9am - 3pm
Σ-Κ: Κλειστά

v

Κλήση SOS

Τοποθεσία

GSEmporiki